Tuotteemme

Crock-Pot esiteltiin ensin USA:ssa vuonna 1971. Vuodesta 2011 haudutuspatamme ovat olleet saatavilla Ruotsissa, jossa yhä useammat havaitsevat niiden ominaisuudet. Tässä esittelemme kaikki mallit, jotka tekevät ruoan valmistuksesta yksinkertaisen, hyvän ja minimaalisesti aikaa vaativan.

5,7 L–ruostumaton, ajastimella

5,7 L – ruostumaton, ajastimella

Ohjelmoitava, varustettu keraamisella padalla. Tiivis lasikansi ja ulkosivu ruostumatonta terästä. Siinä on kaksi lämpöasentoa ja lämpimänpitotoiminto. Voidaan tiskata tiskikoneessa. Siinä on 20 tunnin ajastin. Crock-Pot siirtyy tämän jälkeen automaattisesti lämpimänpitotoimintoon, kun kypsymisaika on kulunut.

4,7 L–musta, ajastimella

4,7 L – musta, ajastimella

Tehty korkealaatuisesta keramiikasta. Sopii 5 hengelle. Siinä on kaksi lämpöasentoa ja lämpimänpitotoiminto. Irrotettavaa pataa voidaan käyttää kaasuliedellä, uunissa, mikrossa, jääkaapissa tai pakastimessa. Kestää koneellisen tiskauksen.

2,4 L-musta

2,4 L – musta, manuaalinen

Manuaalinen slow cooker haudutuspata, jossa on musta ulkosivu, sopiva 2-3 hengelle. Siinä on kaksi lämpöasentoa. Sekä irrotettava keramiikkapata että lasikansi voidaan tiskata koneellisesti.

cp-prod8x

3,5 L – Punainen, manuaalinen

Crock-Potin perusmalli on manuaalinen ja sopiva 3-4 hengelle. Siinä on kaksi lämpöasentoa ja lämpimänpitotoiminto. Sekä irrotettava keramiikkapata että lasikansi voidaan tiskata koneellisesti. Saatavana 3 eri värissä; punainen, oranssi ja vihreä.

cp-prod15x

3,5 L – Ruostumaton, manuaalinen

Crock-Potin perusmalli on manuaalinen ja sopiva 3-4 hengelle. Siinä on kaksi lämpöasentoa ja lämpimänpitotoiminto. Sekä irrotettava keramiikkapata että lasikansi voidaan tiskata koneellisesti. Ulkosivu on ruostumatonta terästä.

cp-prod14x

5,6 L – Slowcooker/Multicooker, ajastimella

Ohjelmoitava huippumallimme, jossa on useita eri toimintoja. Siinä voidaan paistaa, paahtaa, hauduttaa jne. Sitä voi käyttää jopa uunina. Alumiinipata ja lasikansi.

cp-prod20

6,0 L – one-pot-cooking, DC, ajastimella

Suurin mallimme, joka on ohjelmoitavissa automaattisella siirtymisellä lämpimänpitotoimintoon. Sisäpataa voidaan käyttää erikseen kaikentyyppisillä liesillä, myös induktioliesillä. Sisäpadassa on erittäin korkealaatuinen DuraCeramic-pinnoite, jonka ansiosta se on erittäin helppo tiskata sekä uuninkestävällä kahvalla varustettu lasikansi. Pata on vaaleanharmaa ja lämmitinosan ulkopinta on valkoinen.

cp-prod19

5,0 L – one-pot-cooking, DC, ajastimella

Ohjelmoitavissa automaattisella siirtymisellä lämpimänpitotoimintoon. Sisäpataa voidaan käyttää erikseen kaikentyyppisillä liesillä, myös induktioliesillä. Sisäpadassa on erittäin korkealaatuinen DuraCeramic-pinnoite, jonka ansiosta se on erittäin helppo tiskata ja uunilämmön kestävällä kahvalla varustettu lasikansi. Pata on vaaleanharmaa ja lämmitinosan ulkopinta on valkoinen.